Cobaiul delegat

Cobaiul Urban s-a nascut din dorinta de a impartasi experiente urbane 2.0 intr-o maniera cat mai realista. Nu ne limitam la ceva anume ajungem de la testarea spaghetelor carbonara nascute pe aragaz portabil intr-un first attempt pana la povestea urbana cu flame thrower-ul realizat dintr-un spray instalat de cateva maini dibace pe o bicicleta "jumper". In sensul asta dar si din dorinta de a expune pareri diverse si puncte de vedere diferite CobaiUrban va fi scris de catre CobaiGula in colaborare cu echipa de cobai declarati, unii dintre ei mai tematori iar altii mai temerari.
Momentan subsemnata CobaiGula cu laptopul imprastiat pe genunchi e delegata de ceilalti cobai incrancenati si cracanti pe canapea sa impartaseasca eterului (sper mai tarziu ca navigatorilor) cum ca laptopul tine de cald la picioare dar ca femelele din specia cobai trebuie sa isi scurteze ghearele in lumea asta cruda ca sa apese butoanele insemnate.
Suntem deschisi la idei nastrusnice si intre timp va punem la cutremur...pardon...curent cu ultimele noastre nazbatii, patanii, experiente si experimente urbane.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu